Reis met SIXT de wereld over

Met Sixt ride kunt u een taxi bestellen via onze app of een auto of limousine boeken op onze website en app, in steden over de hele wereld. We hebben meer dan een miljoen getrainde en gelicenseerde chauffeurs wereldwijd klaarstaan om u op te halen van het vliegveld, u naar uw volgende vergadering te brengen of u van veilig vervoer te voorzien tijdens een avondje uit.

WERELDWIJD MEER DAN ÉÉN MILJOEN AUTO`S BESCHIKBAAR VANAF ÉÉN APP

Boek een taxi op elk moment - waar u ook bent.

MAAK EEN BOEKING WANNEER HET U UITKOMT

U kunt van tevoren een auto en chauffeur reserveren of u kunt direct met een taxi worden opgehaald. Kies de optie die het beste bij u past.

AUTOMATISCHE BETALING

Je rit wordt automatisch betaald via de SIXT-app. U hoeft dus geen geld bij u te hebben om te betalen voor uw rit, ongeacht waar u bent.

KEUZE VAN HET VOERTUIG

We hebben een aantal verschillende boekingsklassen om uit te kiezen. Of u nu een luxe limousine of een taxi nodig hebt, SIXT heeft altijd het juiste voertuig beschikbaar.

VEILIGHEID EN COMFORT

SIXT heeft getrainde en gelicenseerde chauffeurs, biedt live tracking en geeft u vooraf de contactgegevens van uw chauffeur. U kunt dus wereldwijd een veilige en comfortabele rit verwachten.

TRANSPARANTIE

U kunt al uw ritten en autoverhuur bij SIXT volgen met uw klantaccount. Het is mogelijk om een bedrijfsprofiel toe te voegen om eenvoudig onderscheid te kunnen maken tussen zakelijke en privétrips.

Veilige en comfortabele ritten over de hele wereld

Met SIXT ride kunt u alles op één plek krijgen. Of u nu een taxi nodig heeft om u snel op te halen, een transfer van of naar de luchthaven of een limousine en chauffeur om u naar uw volgende vergadering te brengen. U kunt alles boeken via de nieuwe SIXT-app.

DIT IS HOE HET WERKT

DOWNLOAD DE SIXT-APP

Installeer de nieuwe SIXT-app voor iOS of Android op uw telefoon.

LOG IN

Log in op uw Sixt account of maak een nieuwe account. U bent binnen enkele minuten klaar om aan de slag te gaan.

BOEK EEN RIT

Wordt meteen opgehaald door een taxi of boek een auto van tevoren.